Många blågula uppdrag för elever på JB Elitfotboll

Karlslunds Karl Holmberg, har blivit uttagen av förbundskapten Tomas Turesson till dubbellandskamp P 93 borta mot Schweiz i slutet av februari. Kalle är en oerhört spelintelligent mittfältare med hög arbetskapacitet och genialt passningsspel.Truppen i sin helhet återfinns på http://svenskfotboll.se/landslag/arkiv/landslag/2010/02/p1793-trupp-till-dubellandskamp-mot-schweiz/

Lovande Isaac Kiese Thelin, också han Karlslunds IF HFK, har dessutom tagits ut till landslagsläger 1-4 mars på Böson för P92. Isaac är också han en central spelare med stort register, en stark fysik kombinerat med ett noggrant passningsspel och avslutningsförmåga.

Till detta läger har även Isaacs klasskompis Simon Leonidsson, tidigare BK Forward numera Örebro SK, kallats. Hans medverkan är dock osäker pga. skada.

Vi på programmet lyfter på hatten och önskar samtliga killar lycka till!




ÅNNABODA 2010!

ånnaboda 2009

ånnaboda 2009

ånnaboda 2009

ånnaboda 2009

Hejsan!
Nu har vi varit hemma några timmar efter en heldag med JB Klassikern, några var vid Rynningen viken och gick promenad och skidskor kanske? Och resten var i Ånnaboda där jag (Ida) var och många flera från HIP. Vi hade en lyckad dag tycker jag och en massa pulkaåkning, skridskor, skidor och pimpla, tror ingen fick napp idag hehe. Bilderna är från förra året när vi var i Ånnaboda, bilderna är tagna av Matilda Malmskär i Alvida så får säga tack för att jag lånar dem, det kommer säkert bilder från dagens vistelse med senare med tiden! :) Blev grillning av korv och saft, sen kycklingsallad för dem som inte hade lektioner på eftermiddagen i skolan, det fattades bara lite sol kanske?

Semle dagen & nytt arbete!



Hejsan säger vi från Alvida!
Vi har haft några redovisningar idag på morgonen och så hade vi även domaren Ulf "Utta" Eriksson, han dömde bland annat VM i Argentina!! Hur coolt är inte det, att ha dömt bland annat Maradona? Det var kul att lyssna på hans tid som domare och hur han tycker domarna idag agerar. Efter det så hade vi uppstart av Idrott & hälsa B/Samhällskunskap B uppgift där vi ska jobba med människan och miljön, detta avslutas på fredag och sen är det sportlov!!!

Sen så ska vi säga att det är ju semle dagen idag så vi på elitfotbollsprogrammet hoppas ni äter någon liten eller stor semla! Hihi antar att några här på programmet ska det. 

Over and out / Ida  

JOHN BAUER HÄLSAR TREVLIG ALLA <3 DAG!



Slänger in en alla hjärtans dag hälsning till elever och lärare på John Bauergymnasiet!! Hoppas alla får en mysig och bra alla hjärtans dag med familj, vänner och pojk/flickvännen! <3

NU ÄR DET SLUT PÅ VECKAN, DET ÄR DAGS FÖR FREDAGSMYS!





Den låten sjunger vi just nu medans vissa har tagit en oehört rolig paus och kolla på haha vi har ialla fall skönaste klassen må jag säga!!!! Märks att det är fredag idag och snart är det en tidig lunch 12.30, det gillar vi. Har haft tema arbetet hela dagen, tränarbesök med Thomas "Bengan" Bengtsson och klockan 14.00 kommer den mer tränarbesök? Hemligt fortfarande vem som kommer till oss. Bilderna är på Simon Pettersson och Matilda Malmskär som har sin pause, mycket snyggt och underhållande! Haha sen har vi ju Samuel som är lika rolig han (vi vet nog alla i Alvida varför?)

Yesyes, nu ska jag göra annat och sedan äta MAAAAAAAAT!

NY VECKA / NYTT TEMA!

Alvida har börjat ett nytt tema som heter Sökes: Smarta fotbollsspelare!
Grupparbete på 3 personer och det gäller att "bygga" upp sitt egna lag och sedan bygga ett spelsystem osv. Om jag inte misstar mig. Vi kommer redovisa detta nästa fredag så det är bara att jobba på med det så mycket som möjligt när vi får tid att arbeta med det.

Vi kommer även få lite tränarbesök på fredag, hemligt vem som kommer!! (Låt det vara en tjejtränare denna gång? Pia Sundhage skulle sitta fint?) hehe.


Over and out // Ida

TEMA: FOTBOLLENS HISTORIA AVSLUT PÅ G!

Lillebror är back on track!
Nu jobbar alla Alvidor och Lillebrorsor på att få sina planscher osv. klart tills klockan 11.00 då det är dags för redovisning! Vi har arbetet ca en och en halv vecka med fotbollenshistoria och nu är det dags för att avrund denna vecka. En efterlängtad helg är på G och alla tycker nog det är skönt med lite helg och att ladda batterierna inför nästa vecka som kommer med nya arbetsuppgifter och nya möjligheter. :)

Dags att se hur det går för våran grupp !

Over and out // Ida

Update från JB Alvida!



Nu sitter nästan hela gänget i Alvida här i klassrummet och ska jobba vidare på temat! Klippa och klistra. Körde ett PT på ÖKK imorse istället för att jobba med temat hela förmiddagen. 1orna är borta i Näsfjället och kommer hem imorgon kväll. Vi tjejer i klassen saknar nog värmen från Gran canaria nu i denna kyla och mer snö kommer det hela tiden! Nej, 28 plusgrader och sol skulle inte sitta helt fel!!!

I mars drar boysen till Barcelona och tränar där, kollar fotboll osv. Vi är ju inte allt "avensjuka" av att vi inte får se Barca spela? Hehe. Dags att sätta igång att jobba.

Over and out // Ida

dagens:

Sitter här med Sophie Pettersson & Adam Eriksson. Har precis haft psykologi med EmS & GertaN. Även fast ordet psykologi låter tråkigt så var det faktiskt intressant. Innan vi startade upp med sammanhållning så sjöng vi några härliga låtar med Erik Nguyen som hade gitarren med sig. Fantastiskt! 
Men dagen startade på bästa möjliga sätt. 09.00 började vi (Lillebror) knäppa på oss pjäxorna och tog en liten lätt uppvärmning. Så vi var varma nog innan vi började åka skidor.
Efter några fall i backen så var nästan alla riktigt duktiga på att åka. Helt otroligt faktiskt att det kan gå så fort att lära sig. Det var ändå 7-8 stycken som aldrig hade stått på ett par skidor förut.
Tror morgondagen blir en riktig rysare med långfärdsåkning på schemat. Hoppas på en lika härlig dag som denna.
Hoppas ni i skolan har det riktigt härligt, för det har verkligen vi.


 
Dagens fail: Karl Holmberg första åk i den svarta backen.


Dagens snygging: Jacob Rinne var helt seriös innan lunchen.


Dagens hår: Moa Narving efter plattången.


Kallt när EmS var i värmestugan


Dagens plattfall: Boar Jalal


Dagens Omfamning: Joel Andersson & Adam Eriksson (Linus Börjsesson)

Dagens vurpa: har vi tyvärr inte på bild. Men Maria Gustavsson lyckades träffa enda trädet i backen. Riktigt skoj.

Ses imorgon! 

 
Hälsningar Sophie & Karl (:

Ciao!

RSS 2.0