Ingen vanlig skoldag...

Dagen till ära har skribentrollen överlämnats till tränartrion. Vi vill ge en stor eloge till vara fantastiska och hart satsande elitfotbollstjejer! Er inställning till denna resa är magisk! Tillsammans har vi nu genomfört tre träningspass med olika inslag av givetvis fotboll men även citytraining och Paolo Roberto fys. Alltifran värmeslag, träningsvärk i nyfunna muskler och inte minst massor av skratt har blandats i en enda härlig röra.

Veckans dagar bestar av ett förmiddagspass med fotboll och ett fyspass pa eftermiddagen kombinerat med studier kring personlig utveckling och damelitfotbollens utveckling och nutida kravbild.



äntligen dags!....första fotbollspasset pa riktigt gräs i 30 graders värme! Temat för dagen var riktningsförändringar. Med stort fokus och riktigt bra inställning blev det ett givande pass.




Blerta och Jennie, tva vinnarskallar i  duell..........




Sara gör sitt forsta bollpass pa mycket länge efter en lang rehabperiod. Härligt att se!




Sandra, en tjej som alltid ger 100 procent pa alla plan!




En lycklig Camilla efter ett avklarat fyspass pa stranden.



Steptouch... en tuff kamp mellan coach Johan och Sandra.

Tack för en härlig dag! Imorgon väntar nya utmaningar! / Emma, Gertrud, Johan

En mjuk start i Gran Canaria!



En hel fantastisk dag där jag som de andra njöt av, vi spenderade en hel dag åt att njuta av värmen och varandras sällskap... Vi bor på Vista flor, ett jätte mysigt ställe som ligger ganska nära till allt. Dagen: Invigde poolen i några timmar där vi faktiskt också fick en bränna, Jippi:) sedan ett fys pass på stranden. Ett grymt jobbigt pass men det roligaste passet på länge må jag säga, det är härligt att vara här.

Efter passet löpte vi tillbaka till hotellet för att sedan duscha och göra oss i ordning till Barcelona-Real Madrid, vi satte oss på en liten restaurang och njöt av bra fotboll. Nyss åt vi grillat på hotellet. Nu är det lägg dags och vi ser fram emot det efterlängtade fotbollspasset imorgon bitti, På riktigt gräs!!!

Godnatt

 

 


På väg till varmare trakter...

Jag har fått äran att skriva på JBs blogg och det är jag väldigt glad över, tack.
Jag heter Blerta Rashica och går 3edje året på John Bauer gymnasiet i örebro. Jag spelar i KIF örebro och det har gjort i alla mina dagar sen jag började spela och jag började för ungefär 5 år sen. Jag har fortfrande väldigt mycket att lära mig och det får jag helt gratis här på JB samt i klubben. Jag har utvecklats oerhört sen jag började här på John Bauer och det är jag väldigt tacksam över. Jag säger bara tack för allt.

Dagens händelse på John Bauer gymnasiet var SkolSm matchen mot Virginska på heliga Berhn arena. Matchen har jag inte så mycket att säga om för vi förlorade men det finns alltid små saker som man absolut ska ta med sig.

Här på JB's blogg ska ni kunna följa oss och våra härliga resor. Killarna i 3an är just nu i Spanien och gör sin apu där medans vi tjejer åker till Gran Canaria(Spanien) nu på lördag och ska träna fotboll i en vecka samt köra fys på stranden, Jaa ni läste rätt. Vi åker till Gran Canaria!!!

Vi tjejer som åker är:
Blerta Rashica
Emma Lindh Karlsson
Jennie Wecksell
Kassandra Godocito
Sandra Hallin
Camilla Erkisi
Sara Fogelqvist
Emma Fogelqvist
Lina Fernström
Jennifer Durmaz
Sara Barsum
Elin Jonsson
Marika Lindqvist
Viktoria Österlund
Isabella Orrfält
Matilda Malmskär
Ida Hjelmestig
&
Fredrika Cederskär.





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0