12- april - JB Elitfotboll bjuder in DIG i åk 9 till en fantastisk dag!



Välkommen till en dag med JB Elitfotboll!

JB Elitfotboll arrangerar exklusivt en kanondag måndagen 12:e april för DIG som är duktig spelare i åk 9! Dagen bjuder på träning och träff med vår huvudinstruktör Jonas Thern, VM-bronsmedaljören från 1994. Härefter följer ÖSK-GAIS på Behrn Arena! En dag för bra för att vara utan, eller hur?

Vi ger dig en unik möjlighet att ta del av en fantastisk fotbollsutbildning samtidigt som du får en förstklassig gymnasialutbildning. Vårt mål är att du ska lyckas - både på och utanför fotbollsplanen. Så låt äventyret börja redan nu!

Mån 12/4

13.30 Samling på Karlslund Arena, Örebro

14.00-15.30 Träning ledd av VM-brons medaljören från 1994 Jonas Thern. En möjlighet att träffa framtida elever och givetvis elever som redan går på programmet.

16.00-17.30 Du bjuds på ett återhämtningsmål, mingel med Jonas, oss och våra elever.

19.00 ÖSK - GAIS, ser vi på plats på Behrn Arena. Transport till Behrn ordnar vi. Givetvis är dina föräldrar varmt välkomna. OBS, matchbiljett ingår ej till förälder dock.

Förlängd anmälan!

Anmäl dig senast fredag 9/4 till Johan Svensson per mail [email protected] eller via telefon 0704-694769 eller för att säkra din plats!


Värnamo!

Bra förstadag i Värnamo!

Idag har jb-Örebro ägt ut de andra jb-skolorna. Killarna vann sin match med 6-1 medans tjejerna vann sin med 4-0. Målskyttar: Robin L 3, Kalle H 1, Linus 1, Adam E 1, Sara 1, Sandra 1, matilda 1 och fredrika.

Trots denna positiva dag så har två nederlag skett. Sophie och Sara åkte båda på två läskiga skador vilket ledde till ambulans-åkning till sjukhuset. MEN! Folk som går på jb ger sig aldrig! De vet ni! Så dessa två är redan tillbaka och kommer att under veckan stötta sina kompisar från sidlinjen. Fantastiskt tjejer!

Ikväll ligger mer fritid inplanerat med bla. ringen, kortspel och klockan. Fotboll 24/7! Härligt!

Ha det bra så hörs vi snart igen!

// Joel Andersson





Kalle till EM-kval!



Karl Holmberg, årskurs 1, som nyligen representerade Sverige vid dubbellandskamp mot Schweiz i slutet av februari har blivit uttagen till EM-kval match mot England, Slovakien och Malta!

Vi gratulerar Kalle och önskar honom lycka till!

Följ hur det går för Kalle:

http://svenskfotboll.se/landslag/arkiv/landslag/2010/03/p1793-truppen-till-elite-round/


Att vara elitidrottare - av Lucia Christensen

Att träna för att utvecklas, hitta sina egna drivkrafter, söka eget ansvar!

Landslagsstyrkeslyftaren Lucia Christensen följde upp sin enkätstudie om idrottsgymnasieungdomars visualiseringsvanor där vi på JB Elitfotboll deltog med att efter dagens PT pass hålla en mycket uppskattad föreläsning om resultaten från studien.

Hon passade även på att prata motivation och målsättning utifrån sitt perspektiv! Snacka om inspiration!


Snart Allsvensk premiär..en hälsning från Jiloan Hamad, Malmö FF



”John Bauer i Örebro öppnade mina ögon på nåt sätt. Att ge sig in i någonting som man riktigt inte visste vad det var. En chansning ungefär, men det visade sig vara ett utav de bästa valen i mitt liv. Jag fick gå på en skola där jag kände att här kan jag i lugn och ro utvecklas tillsammans med riktigt bra spelare runt omkring mig. Bra lärare och mycket glädje.”


”Jag fick lära mig massor om livet som fotbollsspelare. Jag känner att jag mognat som person och fått mycket mer kunskap än vad jag trodde. En kunskap som jag direkt kan koppla till min livsstil och fotbollen. Allt kändes bra och jag är nu en mycket mer vetande person.”

LYCKA TILL I ALLSVENSKAN 2010! / JB Elitfotboll

Målvaktstränare förstärker JB Elitfotboll!



Simon Nurme, målvakt med förflutet i ÖSK Fotboll, Degerfors och senast i Syrianska Södertälje kliver in och ger JB Elitfotbolls målvaktsträning en ny dimension. Simon kombinerar tränarsysslan med studier på universitet. Redan efter ett par pass har han växt in i gänget och det känns kanon att vi nu kan erbjuda våra duktiga målvakter på programmet denna träning. Välkommen Simon!

/ JB Elitfotboll

Markus Astvald och Jiloan Hamad till U-21 landslaget!




Markus (längst till vänster) och Jiloan, två av våra tidigare elever (Markus tog studenten i våras, Jiloan numera i Malmö), har fått chansen i U-21 landslaget! Markus är ett praktexempel på hur hängivenhet till fotbollen under lång tid kan ge stora resultat! I årskurs 1 hamnade han utanför distriktslagsuttagning, för att i åk 3 gå ur gymnasiet med allsvenskt kontrakt och allsvensk succédebut!



Jiloan lämnade i årskurs 2 då han fick chansen i att ingå i Malmö FFs framtidsplaner. Efter ett tufft första år blommade han ut rejält förra året och etablerade sig i startelvan. I MFFs trupp ingår även Jimmy Durmaz och Dejan Garaca. Jimmy som gjorde en oerhörd succé vid sin övergång mitt i sommarlovet. Dessa killar blir att räkna med framöver också!

Vi på JB Elitfotboll önskar alla dessa herrar fortsatt lycka till!


RSS 2.0