Vem säger att spanska tjejer inte kan spela fotboll...?

Näst sista dagen handlade förmiddagens fotbollspass om förberedelser inför kvällens match! Uppspel, inlägg, avslut i tilltänkta positioner avhandlades med bravur. Idèn var att hitta uppspel fran ena kanten och via spelvändningar  och riktningsförändringar komma till inlägg och avslut fran andra kanten.



Den tuffaste nöten att knäcka var malvaktsfragan eftersom vi inte har nagon i den positionen i vart tjejgäng. Isabella Orrfält antog utmaningen och ska ha en stor eloge för sin insats trots att matchen innebar förlust.

Matchen spelades pa kvallen i Arguinaquin mot ett lag som var mästare pa Gran Canaria, Rocquas. Hög press och snabba omställningar fran deras sida tog de vara pa sängen och vips sa stod det 4-0 i halvtid! Frustrationen växte sig större och större da vart spel inte alls fungerade.

I halvtid sa kom vi överens om att spela som ETT lag och hjälpa varandra saväl bade defensivt som offensivt! En högre press beordrades (här har vi lite att lära av motstandarna) och nu började vi komma in i matchen. Reducering till 4-1 genom Sandra Hallin som snyggt knoppade in en hörna, en snygg framspelning av Sara Barsoum friställde Blerta Raschica som gjorde 4-2. Rocquas vaknade till liv och kunde i sin tur smälla dit 5-2 pa hörna, vilken blev för svar för annars duktiga Isabella. Sista ordet var inte sagt dock utan Elin Jonsson, för dagen topp, skänkte nytt hopp med sitt 5-3 mal vilket dock ocksa blev slutresultatet. Sammanfattningsvis fick vi med oss att deras höga och intensiva första press samt giftiga omställningar visade att vi har en bit kvar i just de delarna men att vi fysiskt var starkare bla. närkampsspelet.

/ Coaches



Kommentarer
Postat av: guess who? ;)

snyggaste bilden på camii ju!!

2009-12-07 @ 14:30:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0