DAG 2

Tjabbatjenahallå där hemma i Sverige!

Nu har solen äntligen kommit till oss här i San Augustin! Vi steg upp vid halv nio och gjorde iordning lite frulle som vi satt och åt samtidigt som solen gick upp. När klockan närmades sen 9.30 möttes vi utanför vårt place på Los Flores II sen tog vi oss en promenad till fotbollsplanen. Den va riktigt fin! Nyvattnad och nykritad naturgräsplan omringad av palmer, det kan ju knappast bli bättre? Jasse Amalia och Linn höll i uppvärmingen då vi körde stegen. Sen höll ''pappa'' TB i bollpasset. Vi tränade spelförståelse och possesion på stora ytor.




Efter träningspasset promenerade vi hemmåt mot lägenheterna. Vi har ju eget ansvar med lunchen och i vår lägenhet på Las Flores II serverades det pasta/kycklingsallad med currysås. Med lite käk i maggen drog vi oss mot poolen. Där spenderade vi ungefär 4 timmar med sol och bad tills det var dags för nästa träningspass.





Framåt eftermiddagens slut drog vi oss ner mot stranden för ett fys/styrkepass med Gertrud. Det luktar träningsvärk imorgon bitti må vi säga...  Lagom tills solen hade gått ner avslutade vi träningen med att mjuka kroppen lite med en massage, idag masserade vi rygg/armar.  På kvällsnissen åt vi 3 rättersmiddag på resturang Mälaren. Det här har varit en riktigt varm och rolig dag, imorgon väntar nya äventyr, nämligen en resa in till Las Palmas där vi ska spela match! Och nu är vi trötta och ska på möte med Jon Blund!!





Bamse kramar från oss i lägenhet Las Flores II
/emelie, jerre, hannah, sophie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0