Dag 3 - match

Hej alla fotbolls älskare!
Dagen började som gårdagen med ett soligt och vackert väder.
Vi käkade frukost och packade ihop våra grejer och promenderade ner till fotbollsplanen som är hur bra och fin som helst.
Dagens uppvärmning hölls av Freja, Sara och Carro. Vi körde en övning som många känner igen, man står i två led och gör olika uppvärmnings moment.
Sedan var det dags för "pappa" TB att köra sitt pass. Vi körde övningar som handlade om anfalls spel och skott moment.
När tränings passet var klart gick vi alla tillbaka till hotellet, det var då dags för en hel dag med sol och bad vi poolen.
När klockan började närma sig 4 så gick man till dem grupperna man blivit indelad i dagen innan. Det var nämligen dags för dem grupperna att gå eller köpa lunch tillsammans.
När vi gick och åt blev det så att alla åt på samma resturang. Det var en rätt lång väntan, men riktigt god mat!
Tillbaka på hotellet packad alla sina väskor för det var dags att åka till Las Palmas och spela match.
Bussen gick 17.00 och det tog ca. 45 min att åka dit. När vi kom fram till arenan vi skulle spela på blev alla riktigt impade på att det var så fint.
Vi gick till omklädningsrummet och gjorde oss klara för att gå ut och värma upp. Allt gick bra och alla var super taggade!
Tyvär gick matchen inge vidare och vi förlorade med 2-0. Alla gjorde en bra insats med det räckte som sagt inte till. Motståndarna var riktigt duktiga med en bra teknik och spelförståelse.
Nu är klockan väldigt mycket så nu säger vi godnatt!
/  Julia, Kalkan, Fatou, Lucia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0