DAG 4

HOLA A TODOS!
Ett sent blogg inlägg idag igen men dagen såg följande ut. Vi vaknade upp med strålande sol och klar blå himmel även denna dag! Det nybakade brödet hängde som vanligt utanför dörren och alla åt sin frukost inför ett hårt fotbollspass i värmen. Kl 9.30 var samlingen för att sedan gå upp till planen, alla var sega i benen efter matchen igår. Men nästan alla var med och tränade. Idag var det Mimmi, Ellen och Fanny som höll i uppvärmningen. Den bestod av uppvärmingen utan boll och sedan en lätt bollövning. Sedan tog TB över med en omställnings övning samt inlägg/skott övning. Vi fick ett lysande besked av TB att träningen var den bästa träningen hittills, vilket är lite chockerande efter en sen kväll med match.
Och självklart sviker inte solen oss denna eftermiddagen heller när alla är sugna på att lägga sig i solen och jobba lite på brännan. För det är tamejtusan den varmaste dagen hittills. Men det fanns även andra som spännderande eftermiddagen för att käka glass, göra flätor (i 4 timmar), bada i poolen m.m.
När klockan började närma sig 5 så var de flesta gästerna på hotellet försvunna från solstolarna och vi kunde hoppa i poolen för lite vattengympa i ca 45 min. Och för att det var så kallt i poolen så fick vi avsluta med en "liten" simtävling. Efter det så hoppade alla in i duschen för att värma sig för att senare kunna gå till dagens restaurangbesök. Mätta och belåtna gick vi tillbaka till hotellet och umgicks på rummen. 
Dags att gå och lägga sig och ladda inför en fotbollsträning och en eftermiddag på stranden samt lite shopping på kvällen. GODNATT! / Fine och Karin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0