Hola!

Det är dag nummer fyra i det svettiga klimatet. Vi började dagen med en stabil frukost. Därefter väntade ett ovanligt varmt pass nere på fotbollsplanen. Eftersom att temat för denna vecka är anfallsspel så hade Jimmy och Gertrud lagt upp 2 timmars passet på ett bra och anpassat sätt. När träningen började närma sig sitt slut fick vi reda på att det var dags för en överraskning, alla började förstås fundera på vad tränarna hade tänkt ut. Löpning? Vi skulle ju trots allt ha träningsledigt dagen därpå. Jimmy konade upp en övning som liknande idioten, då Lejla genast började tänka ut vart smärtan skulle placera sig, ljumsken? Eller skavsår kanske. Det slutade med småstafetter.

Det blev en lång eftermiddag vid poolen. Klockan slog 5 och Gertrud tog fram sina talanger när det gäller vattengympa. Hon gav instruktioner, vi arbetade. De sista 20 minuterna var det stafetter igen. Publiken jublade. Vi var uppdelade i 4 lag som skulle ta sig till andra sidan poolen och tillbaka på olika sätt. Allt gick bra tills det var dags för ryggsim. Therese började bra men helt plötsligt bestämde hon sig tydligen för att simma i en 90 graders vinkel in i fel kant, vi fick ursäkten ”jag har ju linser på mig, och måste blunda”.

Kvällskvisten började närma sig, alla var trötta i kroppen. Det som väntade var dusch, middag och matrisarbete. Middagen var fin, underhållning på hög nivå. Vi gästades utav en mycket rutinerad sångare/gitarrist som vi gungade i takt med medans vi åt. I och med att vi arbetar med de 5 förmågorna (kommunikation, mod, ansvar, genomförandekraft och reflektionsförmåga) så var det dags att reflektera sina plus och minus sidor. Efter en timmas arbete så sa vi Buénos nochés till receptionisten för att sedan släcka lamporna på rummen. Adios amigos, Ellen Lejla Mimmi.











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0