Sista kvällen med gänget

HOLA på er alla ni där hemma i kylan! Allt bra? Här leker livet. Sista dagen här i värmen och då har vi bara chillat och njutit av värmen som vi lämnar tidigt imorgon bitti, redan klockan 8 går planet hem till Suecia. Åt Americano frukosten idag igen som vi nu har ätit hela veckan och om vi ska vara riktigt ärliga så börjar vi faktiskt sakna den kalla goda mjölken och filen där hemma.

 Vi gjorde därefter i ordning oss för det sista fotbollspasset. Eftersom temat denna vecka är anfallsspel så fortsatte vi med det. Vi övade på att kommunicera och orientera huvudet. På slutet avslutade vi med internmatch på sjumannaplan.

Vid tolv slaget var träningen över och vi drog oss tillbaka till hotellet där vi glassade och ökade på brännan för sista gången. Eftersom det var rätt molnigt idag så beslöt sig några för att besöka ett shoppingcenter i närheten medans andra stannade kvar vid poolen.

På eftermiddagen tog vi en lång och fin promenad till stranden där vi besökte Maspalomas berömda sanddynor. Gertrud som nu kallas Hjärtat hade fixat i ordning en charadtävning där striden var jämn. Det började närma sig kväll då vi tog täten tillbaka till hotellet för duschning och packning innan sista måltiden serverades. Till maten bjöds det på underhållning av en pianist.  

Kvällen börjar dra mot sitt slut. Våra kroppar är trötta och nu är det dags att packa det sista innan avfärden sker imorgon bitti!

ADIOS AMIGOS!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0