Torsdag på lägret

Idag den 20/1 ska ni få följa med på ännu en solig dag här på Gran Canaria!
Morgonen började lite tidigare än vanligt för några, det är ju nämligen så att Jasmine fyller 17år idag.
Hela JB gänget stormade in i vårat rum och sjöng så luften tog slut. Jasmine fick en fin klänning av hela gänget!

Dagen fortsatte med en härlig frukost för att ladda inför träningen som började klockan tio. 
På träningen har vi som resten av veckan haft anfallsspel som tema. Vi började med en uppvärmning som hölls utav Karro, Josse & Tessan i 2:an.  VI fortsatte med lite koordination på repstege & där efter possession där vi delades in i tre lag vart ett skulle jaga boll och dom andra två samarbeta och hålla bollen i lagen. Träningen avslutades med avslut & inlägg.

Kvällens aktivitet var en 5kamp, vi började redan efter träningen med att dela in lag och utförde två grenar.  Den första grenen handlade om pricksäkerhet. Den andra grenen gick ut på att ta sig mellan konor med så få tillslag som möjligt. 

Vid ett tiden va det lunch på schemat där alla fick spagetti & köttfärssås. 
fram till klockan 16.30 hade vi siesta med sol, bad & förberedelse inför kvällens (dans)pass, mm.

Kvällens pass hölls av oss ettor där vi två och två skulle sätta ihop ett varsitt träningspass i takt till musik.  Vi sprang först till en park där vi sedan dansade järnet!

Efter att vi dansat började vi att springa hem. När vi kom till hotellet blev det att massera varandra och fixa sig inför kvällens middag. Under middagen firade vi Jasmine med frukt och glasstårta och lite presenter från hotellets personal.

När alla hade ätit klart började vi att köra 5kampen igen, då det var 3 grenar kvar. I gren 3 var det frågetävling, i gren 4 var det en kattords lek och i den sista kampen var det jonglering med boll. Efter en jämn kamp vann lag 3 vilket var Moa, Ellen, Linn och Amalia. Efter det var våran dag slut om vi summerar det tycker vi att det var en riktigt kul och händelserikt dag. Over and out! PEACE/Jasmine, Linn och Matilda. <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0